Blog menu

Blog tag cloud

Geen posts gevonden

  Blog posts

  Terug

  Seizoen van start? Maak een visplan!

   

  Met het vis seizoen weer voor de deur gaat het ook hier bij Vivani Baits kriebelen. Lekker aan het water, je stekjes weer afgaan maar het dagelijkse leven gooit nog wel eens roet in het eten. Onze tip om aan je vis uren te komen; maak een visplan. “Als je dat niet doet, komt er niets van vissen”, weet Jacques Joosten uit ervaring.

  Bij Vivani Baits wordt er aan het begin van het seizoen een serieus plan van aanpak gemaakt. De eerste vraag; waar ga ik vissen? “Ik plan waar ik naartoe ga en wanneer “, vertelt Jacques. “In mei naar dat wat water, in juni een weekje naar Frankrijk, dat stippel ik allemaal uit.”

  Wat heb je nodig?

  Want als je weet waar je naartoe gaat, kan je niet alleen je wederhelft erop voorbereiden maar weet je vooral wat je nodig hebt aan visbenodigdheden en uitrusting. “Ik kijk of ik genoeg haken heb en check m’n hengels.” Dat geldt niet alleen voor de uitrusting maar ook voor het voer. “Op de Maas moet je gewoon zo veel mogelijk voeren, maar vis je op een plas, dan heb je heel ander voer nodig.” 

  Zalm boilie voor goed resultaat

  Jacques gaat dit jaar voor de zalm boilie die dit jaar door Vivani Baits in productie wordt genomen.  Deze boilie heeft het team afgelopen seizoen uitgebreid getest en goede resultaten mee behaald. Foto’s met karpers van 20 kilo zijn het bewijs.  

  In deze boilie zit 30 procent zalmmeel, vijf procent gemalen birdfood, vijf procent gemalen hennep, sweetner, smoked salmon flavour en zalmolie. Karpers zijn er dol op! Binnenkort te verkrijgen bij Vivani Baits. 


  Written by Vivani - 19-03-2018 02:32

  Laatst geupdate op: 17-08-2022 07:15

  Tags: