OVER ONS


Vivani Baits is een onderdeel van Vivani Fishfood BV, een bedrijf dat zich voornamelijk richt op hoogwaardig visvoer.
De passie voor (karper)vissen was de aanleiding om in 2005 Vivani Fishfood op te richten. In de beginjaren lag de focus van het bedrijf vooral op siervissen, aquariumvoer, koi voer, steurvoer, schildpaddenvoer en dergelijke.
Sinds 2016 heeft Vivani Fishfood ook een mooie lijn aan hoogwaardig hengelsport voer, deze bieden we aan onder de naam Vivani Baits!

Leuk om te weten:

  • Bij elke Bestelling in de Baits Shop Ca 1 liter Vivani Rig Foam Gratis en vanaf 50 euro leveren wij gratis bij u thuis. Deze aanbiedingen gelden voor leveringen aan particulieren in Nederland en België (m.u.v. rembourszendingen).


Snelle levering:

  • U kunt van ons verwachten dat uw bestelling binnen 2 werkdagen wordt verstuurd (U ontvangt een email met track en trace link erin zodra de bestelling is verzonden).


Gegarandeerd goed en vers voer:

  • Alle producten worden deugdelijk verpakt en worden voorzien van een batchnummer, THT-datum (over het algemeen 12-24 maanden) en een duidelijk label met product beschrijving dat voldoet aan de wet.
  • Uitstekende service, betrouwbaar, scherpe prijzen, constante kwaliteit.
  • 30 Dagen niet goed geld terug garantie.

In onze webwinkel vindt u al onze producten met foto en beschrijving, voor grotere verpakkingen of grotere aantallen kunt u contact met ons opnemen, wij leveren ook veel aan de zakelijke markt.